Langskomen?

                                                              NEEM EEN KIJKJE IN ONZE MOOIE ZAAL.

Zaalverhuur voor zakelijk en privé

Ben je op zoek naar een prachtige locatie waar je voor zowel zakelijk als privĂ© een zaal kunt huren? Dan ben je bij 't Kelderke aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor een verjaardag, jubileum, training, vergadering, koffietafel, babyborrel,  brainstormsessie en communiefeest. Je kunt het je zo gek niet bedenken, of je kunt bij  't Kelderke terecht. Wij zijn gevestigd op een mooie locatie in Eijsden. Tevens kun je bij 't Kelderke bij zaalverhuur ook zelf kiezen hoeveel werk je uit handen wilt geven, of hoeveel je zelf wilt doen. Wij hebben een geweldig, simpel Do It Yourself tot Nothing To Do concept. Je kunt er voor kiezen om alles zelf te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om alles te laten doen, tot een mix van beiden. Kom gerust een kijkje nemen en laat je overtuigen door de locatie zelf! De feestzaal is sfeervol ingericht, maar kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallend feest. Feesten in de zaal van 't kelderke betekent voetjes van de vloer.

- Eigen entree en toiletten

- Eigen muziekkeuze met dj-set of een echte top DJ

- Hapjes naar keuze

- Drank naar keuze

- Geen huur en schoonmaakkosten zaal 

- Ruime parkeergelegenheid op 'Vroenhof'

- WIFI

- HD beamer met scherm


1. Feestzaal huren met eigen muziekkeuze.

We hebben connecties met diverse DJ's en kunnen je hierin adviseren of je maakt gebruik van de muziekcomputer in de zaal waarop speellijsten zijn opgeslagen.

2.Feestzaal huren met lekkernijen.

Een goed feest vraagt naast voldoende drank om lekkere hapjes. Jij mag het zeggen. Je kunt het regelen van lekkernijen laten doen door ons of je zorgt zelf voor de lekkernijen.

3. Feestzaal huren voor een themafeest.

De feestzaal is al zeer sfeervol, maar plan je een themafeest dan is het vaak leuk de ruimte extra aan te kleden. Wij kunnen een evenementenbureau voor je regelen die kan helpen bij de aankleding. Wij adviseren hier graag in, maar je mag natuurlijk ook zelf met ballonnen aan de slag.

4. feestzaal huren met vele extra's.

Een feestzaal huren doe je voor een gezellige groep. Onze feestzaal is ruim genoeg voor 150 personen maar sfeervol genoeg voor een intiemer gezelschap. De feestzaal van 't Kelderke biedt makkelijke bereikbaarheid, eigen entree, eigen toiletten, ruime bar, overdekte rokersruimte buiten en ruime parkeerplaats voor de deur.